Instrumentkurser

Vi erbjuder kvällskurser i instrumenten sång, piano, gitarr, bas, trummor och rockgrupp. Alla kurser är förlagda till onsdagar em/kväll. Ledare för kurserna är våra gymnasieelever i åk 2 och 3. Lektionerna sker enskilt, men kan ske parvis om så önskas.

Anmälan till kurser görs via formulär här på sidan. Dessa formulär är tillgängliga under anmälningsperioderna (se nedan).

Anmälan till hösten är öppen under perioden 15 juli – 15 augusti.
Anmälan till våren är öppen under perioden 15 november – 15 december.

Pris: 850 kr / termin (12 lektioner à 20 min)

Rockskola

OBS! läsåret 19/20 flyttar rockskolan från v 44 till v 8. Detta på grunda av att våra treor har fått ett spännande spökvandringsprojekt att jobba med på Landskrona teater under vecka 44. Besök gärna deras hemsida för mer information: https://www.landskrona.se/se-gora/evenemang/spokvandring/

Under sportlovet i vecka 8 erbjuder vi barn som är mellan 7 och 12 år att delta i vår populära Rockskola. Under veckan spelar och leker vi musik måndag-torsdag och avslutar med en konsert för föräldrar. Ledare i Rockskolan är elever i åk 3 på Mega Musik gymnasieskola.

Anmälan till rockskolan görs via formulär här på sidan. Formuläret är tillgängligt under anmälningsperioden: 7/1-7/2

Anmälan stängd.

Pris: 600:- inkl. lunch.

Poplov

Under sportlovet i vecka 8 erbjuder vi ungdomar födda 2003-2006 att delta i vårt Poplov.
Måndag 18/2 – onsdag 20/2 kl 10-14.30 träffas vi på Mega Musik.

Under tre dagar spelar vi musik tillsammans. Vi repar i band, får instrumentlektioner, skriver egen musik och spelar in den i studion.
Ledare i Poplov är musiklärare på Mega Musik gymnasieskola.

Anmälan till Poplov görs via formulär här på sidan. Formuläret är tillgängligt under anmälningsperioden: 21 januari – 13 februari

Pris: 600:- inkl. lunch.