Instrumentkurser

Vi erbjuder kvällskurser i instrumenten sång, piano, gitarr, bas, trummor och rockgrupp. Alla kurser är förlagda till onsdagar em/kväll. Ledare för kurserna är våra gymnasieelever i åk 2 och 3. Lektionerna sker enskilt, men kan ske parvis om så önskas.

Anmälan till kurser görs via formulär här på sidan. Dessa formulär är tillgängliga under anmälningsperioderna (se nedan).

Anmälan till hösten är öppen under perioden 15 juni – 15 augusti.
Anmälan till våren är öppen under perioden 15 november – 15 december. ANMÄL DIG HÄR

Pris: 850 kr / termin (12 lektioner à 20 min)

Rockskola

Under höstlovet i vecka 44 erbjuder vi barn som är mellan 7 och 12 år att delta i vår populära Rockskola. Under veckan spelar och leker vi musik måndag-torsdag och avslutar med en konsert för föräldrar. Ledare i Rockskolan är elever i åk 3.

Anmälan till rockskolan görs via formulär här på sidan. Formuläret är tillgängligt under anmälningsperioden: 15 september – 15 oktober

Pris: 600:- inkl. lunch och t-shirt

Poplov

Under sportlovet i vecka 8 erbjuder vi ungdomar födda 2001-2004 att delta i vårt lovkollo.
Måndag 20/2 – onsdag 22/2 kl 10-16 träffas vi på Mega Musik.

Under tre dagar spelar vi musik tillsammans. Vi repar i band, provar på instrument, spelar in i studion och testar att skriva egen musik.
Ledare i popkollot är elever i åk 3 tillsammans med musiklärare på Mega Musik.

Anmälan till lovkollot görs via formulär här på sidan. Formuläret är tillgängligt under anmälningsperioden: 10 januari – 10 februari

Anmälan är nu stängd p g a att platserna är fyllda.

Pris: 600:- inkl. vegetarisk lunch.